Pred ekipom “GTC Vianor Vidre” je takmičarski vikend. U subotu startuje Treća liga Srbije za seniore, dok u nedelju pioniri – fleg imaju poslednju proveru pred početak Pionirske fleg lige Srbije.

SENIORI

Nakon duge pauze, seniorski tekl tim “GTC Vianor Vidri” startuje sa novom sezonom, drugu po redu. Podsetimo se, prošle godine u debitantskoj sezoni, Vidre su zabeležile četiri poraza iz isto toliko utakmica. Ove godine, atmosfera u samom timu je na mnogo većem nivou i utakmice se dočekuju sa velikim ambicijama:

“U novoj sezoni očekujem da nam se nivo igre poboljša u odnosu na prošlu sezonu i da ostvarimo što bolji plasman pre plejofa. Daleko smo uigraniji nego pre godinu dana i verujem da moja ekipa može puno ove sezone, ali idemo polako – utakmica po utakmicu.” – rekao je za sajt kluba prvi kvoterbek ekipe Vladimir Davidov.

Svoju prvu ovosezonsku utakmicu Vidre igraju u gostima protiv ekipe “Pirati” iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu (8. aprila) u Zemunu na terenu OŠ “Sutjeska”, ul. Zadrugarska br 1, a početak je zakazan za 15 časova.

“Našeg protivnika iz prvog kola slabo poznajem, jer se do sada nismo susretali osim na arena turniru koji je bio revijalnog karaktera. Očekujem jednu vrlo interesantnu utakmicu. S obzirom da su oni igrali Drugu ligu Srbije, samim tim imaju više iskustva. Ulogu favorita prepuštam njima, ali to nama ništa ne znači jer ako se ukaže prilika za pobedu, zgrabićemo je.” – rekao je Davidov, dok je njegov saigrač, Vanja Ivošević, dodao da očekuje početak nove sezone pobedom.

Ekipa Vidri će na teren istrčati bez dva igrača, Nikola Tašković i Borislav Stojkov, koji nažalost zbog posla neće moći da igraju utakmicu.

PIONIRI

Uoči poslednje provere pionira pred početak sezone, ponovo će snage odmeriti ekipa “Mamuti” iz Kikinde i “GTC Vianor Vidre” iz Bečeja. Za razliku od prošlog puta, kada je održan zajednički trening, ovog puta odigraće se redovna utakmica. Utakmica će se odigrati u nedelju (9. aprila) sa početkom od 14 časova u Kikindi.