U nedelju (21. maj) na gradskom stadionu u Bečeju, “GTC Vianor Vidre” će po prvi put odigrati utakmicu plejofa, a ugostiće bivšeg superligaša KAF “Imperatori” iz Niša.

Nakon završenog regularnog dela u grupi “Sever”, Vidre su obezbedile osvojenim drugim mestom, početak plejofa na svom terenu. Na svom terenu dočekuje trećeplasiranu ekipu iz grupe “Jug”, koja je iz tri utakmice zabeležila jednu pobedu protiv Obrenovac “Hawks”, a izgubila od “Royal Crowns” iz Kraljeva i “Bedema” iz Smedereva.

“Regularan deo sezone je pošao po planu već u prvom kolu jer nam je u cilju bilo da za početak ostvarimo prvu pobedu. Kako smo to ostvarili odmah na početku sezone, u nastavku smo igrali rasterećeno jer nismo imali neki visok cilj da jurimo. Protiv Šapca smo imali ogroman motiv da im vratimo dug za prošlogodišnji poraz u poslednjim sekundam i to je prošlo po planu i dotle je sve funkcionisalo savršeno. Međutim u poslednjem kolu smo otišli previše opušteni i bez par bitnijih igrača iz ekipe i naravno ništa nije išlo kako treba sto je rezultat sam pokazao.” – rekao je za sajt kluba Vladimir Davidov, kvoterbek Bečejaca.

Ekipa iz Niša je prošlu sezonu završila  na poslednjem mestu u Superligi Srbije, ali su zbog finansijskih problema istupili iz Druge i prešli u Treću ligu. Moramo napomenuti da je ekipa Imperatora pre dve, odnosno tri godine igrala plejof Superlige Srbije i takmičenje završavala u polufinalu.

“O ekipi Niša malo znamo. To je klub koji ima tradiciju i koji je igrao prošle sezone prvu ligu tako da verujem da ce utakmica biti veoma zanimljiva. Igraju sa podmladjenim sastavom a verujem da su to sve momci koji su zeljni dokazivanja i nece se predati tako lako. Kod naše ekipe je bitno da se držimo naše igre i verujem da možemo da ih savladamo i još jednom da pokažemo Bečejskoj publici koliko se u klubu zapravo ulaže veliki trud i napor.” – o svom protiniku je rekao Davidov.

Što se tiče samog plejofa, Vidre nemaju prevelika očekivanja.

“U playof ulazimo maximalno skoncetrisani i spremni jer znamo da se svaka greška skupo plaća. Idemo utakmicu po utakmicu sa željom da pobedimo pa ćemo videti dokle će nas to odvesti.” – završio je Vladimir Davidov.

Podsetimo da se utakmica igra u nedelju, 21. maja, na gradskom stadionu “Kraj Tise” u Bečeju sa početkom od 16 časova.