Dok se čeka konačan rasplet oko četvrtfinalne utakmice između KAF “GTC Vianor Vidre” i KAF “Imperatori” iz Niša, podsetimo se prethodne debitantske sezone bečejaca, odnosno statistike igrača.

Ekipa “Vidri” je u prvoj sezoni nastupala u Trećoj ligi Srbije – grupa “Sever” sa “Vitezovima” iz Kleka, “Divljim psima” iz Novog Sada, “Ajkulama” iz Šapca i “Jastrebovima” iz Obrenovca. Kompletne rezultate i statistike na pojedinačnim utakmicama možete videti ovde.

Najčešća meta kvoterbeka Vidri bio je Nikola Prkosovački koji je imao i dva hvatanja u endzoni rivala, što mu je ujedno donelo i “titulu” najboljeg strelca tima, koju je delio sa Vladimirom Davidovim. Kod trkača je najuspešniji bio upravo kvoterbek Vladimir Davidov, a posle njega Filip Šapurić, pojačanje iz Vrbasa.

U odbrani, gore pomenuto pojačanje je bio ubedljivo najbolji. Filip Šapurić je imao 25 obaranja, uz 2 seka, 4 isforsirana fambla, 2 pokupljena i jednim obaranjem u endzoni rivala koji je doneo prve poene za Bečej. Iza njega se po broju obaranja nalazi juniorski reprezentativac Nikola Prkosovački, zatim Ivan Reljić, Predrag Matić, pa Filip Avramov.

Kompletnu statistiku igrača možete videti klikom ovde.

U klubu, nakon završetka sezone, proglašen je MVP napada, MVP odbrane i MVP sezone. Za najboljeg u napadu proglašen je Nikola Prkosovački. U odbrani, najbolji je bio Filip Šapurić, a za MVP sezone je proglašen takođe Filip Šapurić.