Ove godine prvi put je organizovano nagrađivanje najboljih pojedinaca u Trećoj ligi Srbije. Nagrađivani su najbolji igrači grupa “Sever” i “Jug”, najbolji igrač sezone, najbolji trener i najbolja fer-plej ekipa. Glasanje su obavili treneri ekipa, a bodovanje je rađeno po principu 3, 2, 1 bod po kategoriji.

MVP grupe “Sever” i MVP lige – Luka Škorić

“Vitezovi” iz Kleka su bili najuspešniji ovde, te su poneli tri trofeja, najbolji igrač grupe “Sever”, najbolji igrač sezone – Luka Škorić, kao i nagrada za najbolju fer-plej ekipu. Za najboljeg igrača grupe “Jug” su proglašeni Stefan Ljumović (Obrenovac Hawks), zajedno sa Dobroslav Manićem (Kraljevo Royal Crowns).

Što se tiče igrača “Vidri”, Nikola Prkosovački je zauzeo drugo mesto za najboljeg igrača grupe “Sever” sa 7 poena, šest manje od prvoplasiranog Škorića. Na tabelu su se upisali i Filip Šapurić sa 3, odnosno Marko Dedić sa 1 osvojenim poenom.

Za MVP sezone, ponovo se našao juniorski reprezentativac Nikola Prkosovački, ali ovog puta na četvrtom mestu gde je osvojio isto toliko i poena.

Glavni trener Bečejaca, Darko Marojević, zauzeo je četvrto mesto u kategoriji najbolji trener, sa šest bodova – dva manje od prvoplasiranog Darka Štablera iz Šapca.

Ovim putem Uprava kluba čestita svim nagrađenim pojedincima!

Opširnije o glasanju na sledećem linku (prebacivanje na sajt SAAF-a).