Dana 23.09.2018. godine u večernjim satima, napustio nas je naš potpredsednik i generalni sekretar kluba Gordan Ličanin. Gordan je već dugo vodio bitku sa bolešću, ali je na kraju ipak izgubio ovaj meč u nepunoj 33 godini života.

Gordan je jedan od tri osnivača kluba američkog fudbala “Vidre”, možemo reći i kum kluba, jer je on predložio ovaj, ispostaviće se kasnije, vrlo prepoznatljiv naziv za klub. Obavljao je funkciju potpredsednika kluba, a kasnije je postao i generalni sekretar. Vodio je računa da se naš klub redovno spominje u lokalnim medijima, a trudio se da se naše ime pojavljuje i šire od lokala. Gordan je uspeo da obezbedi prvu veću donaciju klubu, dok se još uvek nije znalo ni da li ćemo se takmičiti. Od samog starta, verovao je u ovaj projekat i želeo da napravi stabilan klub. Bez nekog ranijeg iskustva, zajedno sa upravom kluba je naletao na raznorazne prepreke, doživljavao padove, ali se na kraju uvek uzdizao.

Gordan se pored kluba bavio i raznim humanitarnim akcijama, organizovao razne turnire, koncerte, žurke i dr. za bolesnu decu i ako je i sam bio u lošem zdravstvenom stanju. Uvek je kroz probleme išao osmehom i bio veliki borac.

Klub je njegovim odlaskom izgubio jednog iskrenog prijatelja, velikog borca i odličnog radnika. Teško se može nadoknaditi ovakav veliki gubitak.

Klub i igrači će na svakoj narednoj utakmici imati motiv više i težak zadatak da pruže borbu protiv svakog protivnika, kakvu je i Gordan vodio celog života.

Ovim putem želimo da izjavimo porodici Ličanin iskreno saučešće, kao i da se zahvalimo svima na podršci.

Večna ti slava i hvala za sve!

Gordan Ličanin (02.11.1985. – 23.09.2018.)