U nedelju (11.11.2018.) sa početkom od 15 časova, odigraće se revanš utakmica Arena liga Srbije između “Vukodlaka” iz Valjeva i “GTC Vianor Vidri” iz Bečeja. Utakmica se igra na pomoćnom stadionu “Peti Puk” u Valjevu, a Bečej ima prednost iz prve utakmice, kada je slavio rezultatom 16:0.

Nakon odigrane prve utakmice u Bečeju koja je završena rezultatom 16:0 u korist Bečeja, igrači oba kluba imali su dve nedelje da se pripreme za revanš utakmicu. Roster Bečeja se dopunio za još dvojicu igrača, povratnika Vojislava Bjelakovića i novajliju u Vidrama Nebojšu Etemovića. Vidre su optimistične u nameri da sačuvaju ostvarenu prednost i eventualno ubeleže i drugu pobedu protiv Vukodlaka.

“Zadovoljan sam kako smo odigrali prethodnu utakmicu na našem terenu. Trudili smo se u toku pripremnog perioda, pogodilo nas je preminuće našeg potpredsednika Gordana, i dalo nam motiv više da budemo prvi šampioni Arena lige u Srbiji. Verujem u ovaj tim, imamo prednost od 16 poena i ukoliko odigramo kao i prvu utakmicu, neće biti problema da se nađemo u finalnom susretu protiv Imperatora iz Niša” – rekao je za sajt kluba kapiten tima Aleksandar Stefanov.

Valjevo posle dužeg vremena vraća u svoj grad tekl fudbal i vrlo su motivisani da nadoknade 16 poena iz prve utakmice.

“Nakon poraza u prvom kolu, osloljeni na odrađene treninge u proteklom periodu, očekujemo mnogo bolju igru u revanšu. Spremni dočekujemo tim iz Bečeja i želimo da ih iznenadimo boljom igrom u fazi napada, a i u fazi odbrane. Pripremili smo razna iznenađenja u smislu taktike, kao i na svim pozicionim segmentima. Biće ovo veoma zanimljiv dvoboj u bržoj varijanti američkog fudbala. Počastvovan sam što kao jedan od najiskusnijih igrača, igram u ekipi koja se dugo nije takmičila u tekl fudbalu. Napomenuo bih da su Vidre sastavljene od takođe prekaljenih igrača i mogu slobodno da najavim jedan spektakl u Valjevu. Zato pozivam sve ljubitelje ovog sporta da u nedelju dođu na pomoćni stadion Peti Puk u Valjevu i podrže svoj klub.” – za sajt kluba izjavio je Vladeta Vuković, igrač ekipe iz Valjeva, koji nije nastupio na utakmici u Bečeju, ali spremno čeka utakmicu na svom terenu.

Podsetimo da će bolji iz ovog duela da odigra finalnu utakmicu 18.11. u Beogradu, protiv Imperatora iz Niša koji su obezbedili finale i pored poraza od Univerzitetskog tima Beograda.