U revanš utakmici Arena liga Srbije između Vukodlaka iz Valjeva i Vidri iz Bečeja, posle vrlo tesne i borbene utakmice, slavili su gosti i plasirali se u finale lige gde će odmeriti snage protiv Imperatora iz Niša.

 “Vukodlaci” Valjevo – “GTC Vianor Vidre” Bečej 8:11 (6:0, 0:2, 2:0, 0:9)
“Stadion Peti Puk”, Valjevo 15:00
Gledalaca: oko 50
Sudije: M. Vukelić, N. Joksić, T. Todorović, B. Marić

1. četvrtina (6:0):

Utakmica je počela vrlo loše po Bečej, te su se greške samo ređale jedna za drugom. Manjak discipline, neorganizovanosti i koncentracije rezultirali su vođstvom domaćina.

2. četvrtina (0:2):

Napad Bečeja se još uvek oporavljao, ali je odbrana krenula da pruža bolje igre, što je kasnije rezultiralo i prvim poenima na utakmici za Bečej – sejfti.

3. četvrtina (2:0):

Na stratu treće četvrtine, odbrana Valjeva uspeva da kazni lošu igru u napadu Bečeja i postiže i ona sejfti. Do kraja treće četvrtine podigla se napetost u obe ekipe, a na kraju je deblji kraj izvukla ekipa Bečeja, kada je Nenad Pajić dobio nesportsku.

4. četvrtina (0:9):

Da su Bečejci ipak kvalitetna ekipa, dokazali su na samom kraju utakmice. Napokon su stvari u napadu krenule da se odvijaju onako kako su Vidre i želele i postigao se tačdaun trčanjem Ivana Pleve, a zatim je Vladimir Davidov istrčao 5 jardi i doneo dodatni poen za vodstvo Bečeja. Odmah nakon preokreta odbrana Bečeja povećava svoju prednost još jednim sejftijem, te tako postavlja i konačan rezultat – 8:11.