U nedelju 16.12. odigran je Prvi memorijalni turnir “Gordan Ličanin”, a najbolji na turniru bili su igrači “Mamuta” iz Kikinde.

Na turniru su učestvovali domaćini “GTC Vianor Vidre” Bečej, “Mamuti” Kikinda, “Hawks” Obrenovac i “Knights” Klek. U prvoj utakmici sastali su se ekipe Bečeja i Kleka, a Bečejci su slavili rezultatom 26:25 (14:13). Drugo polufinale počelo je sa malim zakašnjenjem, a sastali su se ekipe Kikinde i Obrenovca. Bolja je bila ekipa Kikinde koja je pobedila rezultatom 32:13 (19:13). U utakmici za treće mesto, gde su se sastali Klek i Obrenovac, slavili su igrači Obrenovca rezultatom 26:13 (13:7). U finalu turnira, Kikinda je pokazala veću borbenost i bolju igru od Bečeja, te su zasluženo na kraju slavili rezultatom 20:6 (14:0).

Finale Prvog memorijalnog turnira “Gordan Ličanin”
“GTC Vianor Vidre” Bečej – “Mamuti” Kikinda 6:20 (0:14)
Sudije: N. Rajić, B. Vidaković

0:7 pas Fekete za Svirčeva, PAT: pas Fekete za Palfija
0:14 pas Fekete za Svirčeva, PAT: pas Fekete za Gomboša
0:20 trčanje Renjija, PAT neupešan
6:20 pas Davidov za Stojkova, PAT neuspešan

“Turnir je prošao u fer i korektnoj borbi, rezultat nam nije bio na prvom mestu, već samo druženje igrača i podsećanje na pokojnog generalnog sekretara kluba Gordana Ličanina. Čestitam ekipi Mamuta na zasluženoj pobedi i želim da se zahvalim svim učesnicima turnira što su uveličali ovaj događaj. Želja nam je da ovaj turnir preraste u tradicionalan, a cilj je da za narednu godinu imamo više učesnika.” – za sajt kluba rekao je predsednik kluba Filip Avramov.