U subotu (13.07.) odigraće se poslednje kolo Arena liga Srbije, gde će GTC Vianor Vidre dočekati Hawks-e iz Obrenovca.

Bečej se dva puta sastajao sa ekipom iz Obrenovca, i oba puta je doživeo poraz, a poslednji ove godine na prvoj utakmici u Obrenovcu. Bečejci se nadaju da će se ovaj negativan skor ublažiti pobedom na svom terenu. Gosti su već obezbedili plasman u diviziju A, dok Bečej pobedom omogućava igranje na jesen u B diviziji. Domaći tim bi na utakmicu trebao da izađe u punom sastavu, a u ekipi vlada optimizam i očekuje se prva pobeda protiv Hawksa.

“Pre svega, želeo bih da pozovem našu publiku da dođe u što većem broju i podrži nas da se oprostimo od ove sezone sa pobedom. Prethodna dva vikenda su u Bečeju odigrani svi mogući sportovi pre svega Radnička Olimpijada, nožni tenis u Partizanu i basket 3×3 u centru ispred Opštine i sve su to bili jako dobro organizovani događaji sa mnoštvo publike pa se nadam da će i naš dogadjaj ispratiti i kompletirati ceo krug sportova. Bila je ovo jedna kratka i teška sezona za nama sa neočekivano lošim ishodom na kraju. Imali smo 2 izuzetno loša termina u gostima, o kojima ne bih puno da pričam jer bi to otišlo van sfere fudbala. Krenuli smo jako sa pobedom i onda su usledila ta dva gostovanja gde mnogim mojim saigračima nije odgovaralo vreme odigravanja utakmice i onda smo faktički desetkovani otišli na te utakmice sa minimalnim brojem igrača. Kasnije nam nisu išli u korist rezultati drugih utakmica i jednostavno se sezona završila prerano za nas. Od utakmice u subotu očekujem da bude jedna lepa predstava s obzirom da obe ekipe ulaze rasterećeno u ovaj meč. Ako moji saigraci nađu motiva, što ne bi trebalo da bude teško s obzirom da se igra kući, očekujem da ćemo pobediti.” – za sajt kluba rekao je Vladimir Davidov, prvi kvoterbek ekipe.

Utakmica se igra u subotu, 13. jula sa početkom od 17:30 časova na gradskom stadionu u Bečeju (glavni teren). Na poluvremenu utakmice, biće održana nagradna igra koju su omogućili Staklovar iz Bečeja i frizerski salon Mixa 2202.