Klub američkog fudbala “Vidre” od sezone 2020, na svojim takmičenjima nastupaće pod imenom “GTC Vulco Vidre”.

“GTC Vianor Vidre” kako je do sada nosio naziv kluba američkog fudbala iz Bečeja, od 18. januara 2020. godine, umesto Vianor, nosiće ime – Vulco.

Podsetimo, GTC Vulkanizer je firma iz Bečeja koja posluje preko 20 godina. Bave se montiranjem i demontiranjem svih vrsta guma (putničkih, teretnih, agrarnih, guma za motocikle), mašinskim ispravljanjem, varenjem i brušenjem aluminijumskih i čeličnih felnibalansiranjem točkova (putničkih i teretnih), autoelektrikom i dijagnostikom svih putničkih i teretnih vozila, kao i uslugom malog servisa. Takođe, u ulici Đure Jakšića 51,  možete kupitisve vrste pneumatika (putničke, teretne, agrarne, industrijske, za motocikle) renomiranih svetskih proizvođača guma, motorna ulja, potrošni materijal Hella, Bosch, Was i mnogih drugih proizvođača, kompletnu opremu za autoelektriku svih vsta vozila Hella, Eurolite, Mars, Bosch, Sertplas, Was, akumulatore Exide, Bosch, Varta, PowerMax, ProAtomic, Energizer, kompletnu vazdušnu instalaciju za teretna vozila Haldex, Wapco.

Zadovoljni smo što smo nastavili saradnju sa firmom GTC Vulkanizer iz Bečeja, zahvaljujemo se Bojanu Mandiću koji prepoznaje naš trud i rad, i maksimalno nam olakšava da preživimo kao klub. ” – za sajt kluba rekao je predsednik, Filip Avramov.

Svoje prvo takmičarsko pojavljivanje ime kluba će imati u Drugoj ligi Srbije, gde i sam klub po prvi put učestvuje u tom rangu. Pripreme za Drugu ligu Srbije počinju sutra, 19. januara, a sezona se očekuje da počne u aprilu (još uvek nije izašao kalendar takmičenja).

Jasan nam je sistem finansiranja sportskih udruženja u Opštini. Mi smo do sada igrali razvojne lige, te nismo ni mogli očekivati značajniju pomoć od Opštine. Nadamo se da će sada kada igramo Drugu ligu Srbije, nakon Bojana Mandića, i Opština prepoznati naš trud i moći ozbiljnije da nam pomogne u ostvarivanju naših ciljeva.” – rekao je Avramov

Što se sastava Vidri tiče, prelazni rok je još uvek u toku, a Bečejci su vrlo aktivni.