Pred početak priprema za predstojeću sezonu, Uprava kluba iz Bečeja je povećala gas ne samo u dovođenju igračkog kadra, nego i u dovođenju novih prijatelja kluba. Pored nedavno obnovljenog sponzorskog ugovora i promene takmičarskog imena kluba, pojavila su se nova dva imena – Restoran “Mali Lovac 2019” i “Happy Days Records”.

Restoran “Mali Lovac 2019” nalazi se u Dimitrije Mite Milovanova (nekadašnjoj Lovačkoj ulici), broj 3. U ovom restoranu imate mogućnost da probate izvrsnu hranu, okruženi prirodom, kao jedinstvenim u Bečeju. Restoran se nalazi nedaleko od samog centra, a opet izolovan od gradske buke i smešten pored parka. Pored klasičnih jela po porudžbini, imate mogućnost dnevnog menija (ručak), a restoran pruža mogućnost iznajmljivanja prostora za razne proslave.

Happy Days Records je izdavačka kuća koja je pokrenuta 2012. godine u Bečeju, a pokretači su dva lokalna DJ-a: DJ Wocky i DJ Matke. Cilj osnivanje bila je pomocija kvalitetnih producenata širom sveta, kako producente, tako i kvalitetnu muziku. Danas, Happy Days Record ima preko 300 izdanja, a među njima našla su se imena poput Tonbe, Superstons, Faktor X, Minitronik aka Matke, Jojo Rose, Jan Frensin, … Happy Days Records se takođe bavi i organizacijom i promocijom kvalitetnih žurki.

“Pravimo grupu prijatelja kluba, koji će nam pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Želim da se zahvalim ovim putem Restoranu “Mali Lovac 2019” koji je prepoznao naš rad i trud, a takođe i produkciji “Happy Days Records” sa kojom ćemo sarađivati u narednom periodu. Od ove godine igramo ozbiljnije takmičenje i shodno tome, svi smo morali da se aktiviramo više nego do sada. Zadovoljan sam trenutnim radom uprave kluba i nadam se još boljem radu u nastavku.” – rekao je predsednik kluba, Filip Avramov.

Nova sezona bi trebalo da počne početkom aprila, ali će raspored biti poznat krajem meseca.