U okviru drugog kola Druge lige Srbije, u nedelju od 16 časova, sastaju se Inđija “Meridian Indians” i Bečej “GTC Vulco Vidre”.

Nakon poraza u Kikindi, Bečejce čeka teško gostovanje u Inđiji. Inđija je prethodnu sezonu ispala iz Prve lige Srbije, i sada sa podmlađenim sastovom nastupaju u Drugoj ligi. U prvom kolu su savladali ekipu “Vitezova” iz Kleka, rezultatom 75:0.

“Očekuje nas jedna teška utakmica u Inđiji. Igramo protiv jedne vrlo potkovane ekipe, sa dugom tradicijom i odličnom organizacijom. Oni su, po meni, favoriti, ne samo u ovoj utakmici, nego generalno  i za osvajanje lige. Mi se naravno nećemo predavati, tražićemo svoju šansu i dati maksimum. Što se tiče naše igre, odbrana nam je najveći problem i to ćemo probati da popravimo do kraja prvenstva, dok u napadu igramo dosta dobro i nadam se da će tako biti u nedelju.” – rekao je kvoterbek ekipe, Vladimir Davidov.

Bečej će biti oslabljen na ovoj utakmici ne igranjem Predraga Matića i Lazara Lazarevića, koji su isključeni na prethodnoj utakmici u Kikindi. Takođe Vidre neće moći da računaju na Nikolu Ugrinova, koji je bio fantastičan na pripremnoj utakmici protiv Kleka, a pod upitnikom je još nekoliko igrača.