Ekipa GTC Vulco Vidre izborila je prošle nedelje pobedom protiv Vitezova iz Kleka plejof utakmicu, koja se igra u nedelju od 13 časova na terenu FK Kostolac u Požarevcu.

Grupa “Jug” u kojoj se nije ništa znalo do poslednjeg kola, dobila je svoj rasplet. Požarevac je i pored poraza od Orlova sa Novog Beograda (37:40), uspeo da obezbedi drugo mesto, jer je imao najbolju razliku od tri ekipe koje imaju isti skor  – 1:2. Pastuvi iz Požarevca su svoje utakmice započeli porazom od  Gladijatora, koji su i završili prvi u grupi “Jug”, da bi potom pobedili ekipu iz Bora rezultatom 48:28.

“Apsolutno nismo upućeni u igre druge grupe. Nismo se susretali do sada ni sa jednom ekipom odatle, a nema zvaničnih video zapisa sa dosadašnjih utakmica. Ne znam ša možemo da očekujemo u wild cardu, jasno je da nema popravog na ovim utakmicama. Znam samo da će moja ekipa dati sve od sebe i pružiti svoj maksimum kako bi uspeli da izborimo polufinale Druge lige.” – rekao je za sajt kluba Predrag Matić.

Bečej i Požarevac se do sada nisu susretali. Utakmica je na programu u nedelju 1. novembra, na terenu FK Kostolac od 13 časova. Kao i ostale utakmice, i ova će biti bez prisustva publike.